Team

Sofie De Backer Interieurarchitecten
Sofie
Sofie de Backer

Sofie De Backer (26 juni 1973) studeerde in 1996 af als interieurarchitect aan de KHMechelen. Na enkele jaren ervaring in een bouwbedrijf, richtte ze in 1999 haar eigen buro op met een jong en creatief team van interieurarchitecten, dat mooie en leefbare interieurs creëert, die functioneel en praktisch zijn (noodzakelijk als mama van 3 stoere zonen Axel, Raf en Jack). Van 2005 tem 2012 woonde en werkte ze in Milaan aan zowel Belgische als Italiaanse projecten. Daarom is de liefde voor Italië nooit ver weg in de inmiddels bijna 500 projecten, die het buro realiseerde...dat zie je alleen al aan de hoeveelheid Italiaanse merken die vervat zitten in de collectie van Decospot, de interieurzaak & -webshop die ze in 2013 oprichtte.

Dorien
Dorien Van Mol

Dorien Van Mol (12 juli 1987) studeerde interieurarchitectuur aan de Artesis Hogeschool te Antwerpen en vervolgens ook nog  meubelontwerp aan de KHMechelen. Deze knowhow gekoppeld aan haar huishoudelijke ervaring als mama van 2 superschattige dochtertjes, Mili en Otisse, maken haar ontwerpen bijzonder efficiënt en gebruiksvriendelijk. Bovendien heeft ze een grafische gave en kan ze wonderen verrichten met stofjes en een naaimachine. Sinds 2010 werkt deze saxofoniste bij Sofie De Backer interieurarchitecten bvba mee aan de meest uiteenlopende projecten, zowel residentieel als publiek.

 

Sofie Arnouts
Sofie Arnouts

Sofie Arnouts (14 juli 1985) studeerde interieurarchitectuur aan de Artesis Hogeschool teAntwerpen en liep tijdens haar studies al stage bij Sofie De backer in 2006. Van 2006 tem 2010 werkte ze mee aan tal van binnen- en buitenlandse projecten binnen het buro...om vervolgens de wondere wereld van de verlichting in te duiken...en dan weer terug aan te belanden bij Sofie De Backer interieurarchitecten bvba begin 2017. Ook haar keukenpassie  maakt haar tot een keuken-ontwerp-prinses. Haar onuitputtellijke inspiratie & uitgestrekte ervaring in verlichting zijn een enorme plus in onze projecten. Welcome back, Sofie!

Wij ontwerpen je interieur