Activiteiten

-

INTERIEURS ONTWERPEN EN REALISEREN WAARIN HET EEN DROOM IS OM TE WONEN EN EEN PLEZIER OM IN TE WERKEN, DAT IS ONZE PASSIE!

Interieurarchitectuur van privé-woningen, winkels, kantoren, hotels en restaurants nieuwbouw en verbouwingen in binnen- en buitenland, vooral in België en Italië

Totaalproject A - Z

Een project start met een eerste gesprek waarin uw wensen, dromen en eisen naar voor komen. Deze visualiseren we voor u in een voorontwerp (adhv plattegronden, snedes, een infosheet en een 3d-presentatie), dat het resultaat is van een zoektocht naar een organigram met een zo gebruiksvriendelijk, esthetisch en functioneel mogelijke indeling van de functies binnen de ruimtes. Door middel van uw feedback, evolueren we tot een definitief ontwerp met uitvoeringstekeningen en lastenboek, de beschrijving van de werken, in de vorm van tekst op de plannen. Vervolgens maken we een meetstaat of kostenraming, met overzicht van de offerteprijzen. Na uw akkoord bevestigen en plannen we de aannemers, die onze visie delen omtrent kwaliteit en oog voor detail, om samen met hen het project te realiseren. Deze uitvoering wordt nauwgezet gecoördineerd en bijgestuurd waar nodig via werfbezoeken en verslagen. Het project eindigt ten slotte met een financieel overzicht van de werf en nazicht van alle facturen. Een totaalproject voeren we uit op basis van ereloon.

Ontwerpadvies

Is onze 2e werkwijze en is de ideale formule voor wie op zoek is naar een deel van bovenstaand ‘totaalproject’. Voor wie op zoek is naar een gebruiksvriendelijk, esthetisch en functioneel ontwerp en bijvoorbeeld met de uitvoeringstekeningen graag zelf aan de slag gaat! Het parcours start hetzelfde als bij het totaalproject maar kan stoppen na het finaliseren van het definitief ontwerp, zodat u prijsvragen en/of de werfopvolging op u neemt. Dergelijk adviesproject voeren we uit in regie.

Moodboards by Decospot

Deze mini-projectversie kwam tot stand doordat veel mensen (vooral uit tijdsgebrek en overaanbod) ons de laatste jaren naar stylingadvies begonnen te vragen en onze projectklanten van het eerste uur (jaja…we zijn inmiddels meer dan 18 jaar actief) de laatste jaren begonnen terug te keren voor een restyling. Hun basis (vloeren, wanden, maatwerk, verlichting,…) zit dan nog goed maar de meubels, deco en look zijn aan een make-over toe. Onze webshop, boordevol vernieuwende, toffe, frisse en betaalbare merken, creëerde daarom de moodboardservice…obv een gesprek met je plan, foto’s van de ruimte en de zaken die je wil behouden & je wensen, eisen en dromen errond, gaan wij een plattegrond ontwerpen met een indelingsvoorstel en meubelopstelling en aanvullen met een moodboard van kleur-, meubel,- verlichtings- en decoratievoorstellen… In het daaropvolgend gesprek in onze showroom presenteren we je dit voorstel.

Zo kan je shoppen op basis van het advies van een team interieurarchitecten en het volledige totaalplaatje tot in de fijnste details doen kloppen!

…een moodboard kost 250euro per ruimte en 400euro voor een leefruimte (koken/zitten en eten) en per aankoopschijf van 1000euro verdien je 50euro terug.